Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Zhang

Free call

Νέα ενέργεια Tianfon Henan - πρόγραμμα αιολικής ενέργειας

December 16, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα ενέργεια Tianfon Henan - πρόγραμμα αιολικής ενέργειας

Η νέα ενεργειακή τεχνολογία Tianfon Henan είναι η γνωστή επιχείρηση στην εσωτερική νέα ενεργειακή βιομηχανία, μια μεγάλη ομάδα με πάνω από 22 έτη ιστορίας, που συμμετέχεται κυρίως στα ηλιακά τοποθετώντας συστήματα, και παράγει επίσης την ηλιακά δομή και τα ηλιακά πλαίσια, γεωργικό θερμοκήπιο, ηλιακό Carports. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στις υπηρεσίες ολοκλήρωσης όπως η Ε&Α, σχέδιο, κατασκευή, εγκατάσταση, διαχείριση εφαρμοσμένης μηχανικής της δομής χάλυβα, φωτοβολταϊκό, ηλιακός-θερμικό τοποθετώντας σύστημα σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση έχει διατηρήσει την τάση ανάπτυξης της συνεχούς αύξησης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα ενέργεια Tianfon Henan - πρόγραμμα αιολικής ενέργειας  0

 

Το 2020, Tianfon έχει αναλάβει διαδοχικά τα προγράμματα πύργων αιολικής ενέργειας από PowerChina, την επένδυση κρατικών αρχών και τη ναυπηγική της Κίνας. Η συνολική εγκατεστημένη ικανότητα είναι σχεδόν 1000 MW και ο αριθμός ανεμοστροβίλων είναι περισσότερο από 400. Αυτή τη στιγμή, όλα τα προγράμματα είναι στην τακτική πρόοδο. Μεταξύ τους, τα προγράμματα Ningxia, Puyang, Luliang, Zhoukou, Pingdingshan, Jinhu και άλλων προγραμμάτων της κατασκευής δύναμης της Κίνας είναι στη γρήγορη κατασκευή και την ενεργό παράδοση, η οποία προωθεί αποτελεσματικά τη γρήγορη πρόοδο του γενικού προγράμματος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα ενέργεια Tianfon Henan - πρόγραμμα αιολικής ενέργειας  1

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόοδος κάθε προγράμματος, κάτω από την προσωπικές ηγεσία και την εντολή του προέδρου και του γενικού διευθυντή, τα ειδικά μέτρα εγγύησης για τη αιολική ενέργεια διατυπώθηκαν, και τα τμήματα τεχνολογίας, παραγωγής, ποιότητας και μεταφοράς συντονίστηκαν ενεργά για να ελέγξουν περιεκτικά την ποιότητα και την πρόοδο παραγωγής. Πήγαν επίσης στη γραμμή παραγωγής για πολλές φορές να καταλάβουν πλήρως την κατάσταση παραγωγής. Επανειλημμένα τόνισαν ότι η παραγωγή ασφάλειας πρέπει να τεθεί κατά πρώτο λόγο, και συγχρόνως, μετέφεραν επίσης το λεπτό ύφος της συνεχούς πάλης, η οποία αναγνωρίστηκε ομόφωνα από τους πελάτες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέα ενέργεια Tianfon Henan - πρόγραμμα αιολικής ενέργειας  2

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@cntfsolar.com